opc_loader

Brievenbuscadeautjes

Brievenbus kadootjes verjaardag, valentijn, zomaar

Brievenbuscadeautjes en ansichtkaarten de liefste attentie in tijden van eenzaamheid

Nu de maatregelen rond het coronavirus nog verder zijn aangescherpt, er nog maar één persoon op bezoek mag komen en er een avondklok is, staat de eenzaamheid voor velen in het verschiet. Niemand vind het fijn om zo vaak en zo lang alleen te zitten. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld net bent bevallen en je baby het liefst aan de hele wereld wilt showen, ook dat kan niet. Hoe fijn is het dan om een lief brievenbuscadeautje en/of een lieve ansichtkaart te sturen. Gewoon om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt of om iemand te feliciteren.

Stuur eens iets liefs

Is er iemand jarig, net bevallen, aan het herstellen van het coronavirus of is opa of oma wel erg alleen de laatste tijd? Verwen ze dan eens met iets liefs door de brievenbus. Een lief kaartje doet wonderen, het laat blijken dat er aan diegene gedacht wordt. En wat denk je hoe zij zich voelen als er ook nog eens een lief cadeautje bij zit? Een toffe combi van een allerliefst kaartje en een brievenbuscadeautje zorgt ervoor dat je de dag van de ontvanger een beetje mooier maakt. En dat is wat we allemaal willen, toch? Daarom hebben we bij BenIkHip de allerleukste cadeautjes en de liefste en grappigste kaartjes voor jou zodat je superleuke matches kunt maken.

De allerliefste zeepjes

Superlief, geurend naar fris gewassen wasgoed en verpakt in een allerliefst doosje zijn de zeepjes van Studio Schatkist. Deze zeepjes zijn voorzien van een lief Kawaii gezichtje en hebben op het doosje een grappige tekst zoals: Just a SOAPprise for you of I wash you lots of love and happiness. Achterop het doosje is plek voor een paar lieve woorden. En dit schattige zeepje past door de brievenbus. Leuk om in te pakken en er een bijpassend cadeaukaartje of sluitsticker op te plakken.

Zoveel leuks voor de jarige job

Ook wanneer er iemand jarig is is het naar dat je niet kunt gaan. Wel heel leuk is het om het aan de deur te brengen en een liedje te zingen. Dat geeft een heel speciaal gevoel aan de jarige job of jet. Of je stuurt het op via de post. Zo valt er op de geboortedag een lieve en lekkere attentie op de mat. Denk hierbij eens aan een heerlijke reep chocolade van Chocoladewens.

Of wat dacht je van een heerlijke verse kop thee met een bijpassende kaart? Zoals bijvoorbeeld de Timetopartea kaart van StudioSchatkist samen met een wenskaart voorzien van thee van Coffeebrewer? Zo schenk je niet alleen een leuke kaart, maar ook een paar heerlijke koppen thee. Of als de ontvanger meer van team koffie is een wenskaart met daarin koffie. Je kunt er ook voor kiezen om bij de kaart een klein wensdoosje te stoppen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten en voor veel gelegenheden is er wel een toepasselijk doosje met mini cadeautje. Maak het feest compleet om op de verjaardag even samen online thee te drinken.

Kraamcadeautje door de brievenbus

Ook voor de kersverse ouders die je op afstand wilt feliciteren is er genoeg leuks. Neem nu dit pakketje voor een meisje. Een schattige rammelaar met de naam Charlie van Alimrose, een bijpassend kaartje en een roze sticker met felicitatie om op de envelop te plakken of om het cadeaupapier mee te versieren. Dat is een volwaardig en ontzettend schattig kraamcadeau. Zelfs wanneer je langs gaat op raamvisite en dit pakje zelf door de brievenbus of bij de deur afgeeft. En uiteraard hebben we ook leuke dingen voor de new born boys.

Stuur een mooie herinnering

Voor de mensen die het even echt zwaar hebben deze lockdown is het een mooi idee om een bijzondere herinnering te delen en op te sturen. Een waarvan je een foto hebt. Of gewoon die ene leuke foto waar diegene een glimlach van krijgt. Superleuk om samen met een kaartenhouder te sturen. Een lief kaartje erbij of een briefje met de herinnering daarop geschreven. Ook hier kun je er weer van alles bij stoppen of kiezen. Een lief doosje met een cadeautje of dat doosje met lieve tekst en hartjes. Ook nog eens lekker zoet.

Zoveel mensen zoveel mogelijkheden

En zo kun je eindeloos doorgaan met combineren. Of het nu een beterschapswens voor een zieke betreft, iemand die je even een hart onder de riem wilt steken of wat dacht je van een onbeminde liefde straks voor Valentijnsdag? Ook die kun je verrassen met de kleine attenties en kaartjes uit het assortiment van BenIkHip. Ook erg leuk is het ansichtkaartje met de slinger erbij. Hoe feestelijk wil je het hebben?

Klik op deze link voor meer blogs over brievenbuscadeautjes 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.