opc_loader

Chocoladewens het lekkerste cadeautje door de brievenbus

Chocoladewens chocolade door de brievenbus

Chocoladewens – het lekkerste cadeautje door de brievenbus

Verras iemand op een bijzondere manier met Chocoladewens. Deze overheerlijke en eerlijke chocolade kun je via de post verzenden. Denk hierbij aan een verjaardag, Sinterklaas, Kerst, als bedankje of gewoon als een lieve attentie. Zo’n smakelijk cadeautje is echt origineel, gewoon omdat je aan diegene denkt of voor een bijzondere gelegenheid.

Een doosje met tekst en een heerlijke chocoladereep

Chocoladewens is een prachtig vormgegeven doosje met een tekst gevuld met een lekkere reep chocolade. De chocola is een mix en van melk en puur, wat een prachtig patroon geeft. De chocolade is ambachtelijk gemaakt van de beste ingrediënten. Dit zorgt voor een unieke en (h)eerlijke smaak. En chocolade is het antwoord op iedere vraag, toch? Of je nu iemand wilt feliciteren, een hart onder de riem wilt steken of een doosje liefde wilt sturen, met een doosje van Chocoaladewen is succes gegarandeerd.

Een lust voor het oog en de smaakpapillen

Met een Chocoladewens geef je iemand niet alleen een gevoel van blijdschap door leuke post, met deze brievenbuspost ervaart de ontvanger twee keer genot. Een leuke attentie via de post en ook nog eens een heerlijke reep chocolade in een prachtige print. De chocolade is verpakt in vetvrij biologisch papier en daarna verpakt in een monochroom doosje met een toffe tekst. In het basisassortiment zitten maar liefst 11 verschillende teksten. Van een dikke knuffel tot best friends en veel heel veel succesjes tot I am sorry – voor wanneer je iets goed te maken hebt. Voor heel veel momenten is er een Chocoladewens verkrijgbaar.

Limited editions Chocoladewens

Ook voor of tijdens de feestdagen kun je iemand verrassen met een Chocoladewens. Zo hebben we een leuke serie limited editions voor de Kerst en Sinterklaas. Superleuk om iemand tijdens deze dagen extra te verrassen of in het zonnetje te zetten. Zo kun je deze Chocoladewensen bijvoorbeeld als kerstgroet versturen. Daarmee laat je iemand weten hoe bijzonder diegene voor jou is. Zeker weten dat zoiets gewaardeerd en niet meer vergeten wordt. Wie ga jij verwennen met een Chocoladewens? En pssssttttt, ook voor jezelf is het een leuk cadeautje. Of voor je lief als verrassing in zijn lunchtrommel of op zijn kussen.

Benieuwd naar nog meer hippe spullen? Volg ons dan op Instagram.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.