opc_loader

Met de Dopper glass zet je water op een voetstuk

Dopper glass, waterfles blog

Met de Dopper glass zet je water op een voetstuk

De toffe waterflessen van Dopper ken je vast wel, maar ken je ook de Dopper glass? De glazen Dopper is ook een fles met een boodschap. Hij is minimalistisch en heel stijlvol en glashelder. Met een Dopper glass waterfles zet je de single used plastic buiten spel, werk je mee aan schoner water en kom je ook nog eens hip voor de dag. Een superfijne waterfles van glas, een topper voor jezelf en zoveel beter voor het milieu. Een echte win-win situatie.

Stijlvolle en milieuvriendelijke Dopper glass

Single used plastic is niet meer van deze tijd, helemaal nu we weten wat plastic aanricht op onze aarde. De oceanen zitten er vol mee, en ook de binnenwateren hebben een hoge vervuiling van plastic. Wist je van 14% van de vervuiling komt van de plastic flessen? Shocking toch? En dat terwijl de kwaliteit kraanwater zo goed is. Skip alsjeblieft de plastic flesjes met bronwater en stap over op een duurzame waterfles. De wereld verbeteren begint namelijk bij jezelf! En laat dat nou ook nog eens heel erg leuk zijn. De Dopper waterflessen zijn hier een ontzettend goed voorbeeld van. Naast de prachtige gekleurde flessen is er ook een glazen Dopper waterfles op de markt, de Dopper glass.

Dopper glass – glashelder beter voor het milieu

De Dopper glass werd in augustus 2019 op spectaculaire wijze geïntroduceerd, zoals we van Dopper gewend zijn. Een prachtige locatie en met zonsondergang die prachtig doorscheen in de glazen fles. Nu denk je misschien dat glas toch iets minder handig is. Nou, deze van Dopper niet hoor! Daar hebben ze echt goed over nagedacht. Voor deze waterflessen is gebruik gemaakt van borosilicaatglas, en dat kan wel tegen een stootje. Deze waterfles is glashelder en daarmee minimalistisch en stijlvol. Een waterfles waarmee je gezien wilt worden. De dop is, net als de andere Dopper waterflessen, voorzien van een bekertje.  En wanneer je de fles op zijn kop zet, zet je het water letterlijk op een voetstuk.

Water met fruit in een Dopper glass

Zelf drink ik graag water, maar wissel het in de zomer ook graag af met fruitwater. Zelfgemaakt uiteraard. Met een schijfje citroen, een paar frambozen met wat blaadjes munt of een paar stukjes mango heb je opeens een heel lekker watertje. En het fijne aan de Dopper glass is dat je dat fruit ook prachtig ziet zitten en de kleur niet afgeeft aan de fles. En mocht je nu benieuwd zijn naar heerlijke watercocktails, we hebben ook een tof boekje vol lekkere recepten die je heel simpel meeneemt in deze fles.

Dopper glass insulated

Naast de Dopper glass is er ook een Dopper glass insulated. Een fijne thermosfles, net zo mooi en helder. Met de toevoeging dat hierin je water lekker lang koel blijft of goed warm voor bijvoorbeeld een flesje voor de kleine of een kopje thee voor onderweg.

Ook aan het gebruiksgemak is gedacht bij de Dopper glass, hij kan namelijk in de vaatwasser tot 65 graden. Dat is makkelijk, aan het einde van de dag de fles in de vaatwasser en de volgende morgen kan hij zo weer mee in je tas. De Dopper glass wordt verantwoord geproduceerd in China en is vrij van BPA, flataat en lood. Gewoon een toffe fles zonder schadelijke toevoegingen. Je zou bijna vergeten dat de aanschaf en het gebruik van deze beeldschone fles meedraagt aan een beter en schoner milieu. Wij worden daar echt heel blij van. Bekijk hier alle Dopper producten

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.