opc_loader

Festival tasjes

Festival tasjes

Ultieme tasjes voor een festival en vakantie

Nu het festivalseizoen begonnen is, is het voor iedere festivalganger verlangend uitkijken naar weekenden vol muziek, dans en plezier. Tentje mee, luchtbed, slaapzak en wat hippe kleding. Vergeet daarbij ook niet om een klein tasje mee te nemen waarin je al je belangrijke spullen kwijt kunt. Zo’n klein en trendy tasje zijn de Carmen en Julia van Zebra Trends.

Tasje Julia is klaar voor een feestje

Deze toffe tasjes van Zebra Trends zijn zeer geschikt voor een tof festival. Neem nu bijvoorbeeld tasje Julia, deze is met haar afmeting van 16 x 27 cm groot genoeg voor je telefoon, portemonnee, make-up en andere benodigdheden. Hij is te dragen als schoudertasje zodat je lekker kunt dansen terwijl je je handen vrij hebt. De schouderband is verstelbaar zodat je hem op jouw favoriete hoogte kunt dragen. Tas Julia is voorzien van een rits waaraan een koordje en een hartje hangt. Met liefde gemaakt voor jou om mee te nemen naar waar jij het liefste bent. Schoudertas Julia is verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren waaronder een metallic variant.

Schoudertas Carmen

Dan gaan we door naar Carmen, een lekker stoer en ietwat eigenwijze schoudertas met lekker veel ruimte. Met haar 16 x 24 cm is ze prachtig van formaat. Ze heeft twee afzonderlijke vakken die elk afsluiten met een rits. Zo kun je je spullen lekker overzichtelijk opbergen. Aan de ene kant zit ook nog een klein vakje aan de buitenzijde die afsluitbaar is met een rits. Superhandig voor je mobiel, pinpas of je sleutels. Uiteraard is hier ook de schouderband verstelbaar zodat je hem op de gewenste lengte kunt afstellen. Zebra Trends Natural Bag Carmen is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren: camel, grey, dark grey, black en army green. Lekkere stoere, trendy en tijdloze kleuren. Bovendien zijn deze tassen vegan, er komt geen leer aan te pas.

Van festival tas naar een hippe clutch

De Zebra Trends tasjes zijn lekker veelzijdig en voor veel gelegenheden te gebruiken. Uiteraard perfect op een festival, maar wat dacht je van op reis? Alle belangrijke spullen bij elkaar in een handzaam tasje. Het kan als extra mee in het vliegtuig en is superhandig tijdens een autorit. Wanneer je een feestje hebt of lekker gaat uiteten haal je de schouderriem er eenvoudig af, met de polsband ontstaat er dan een clutch. Zo heb je er het hele jaar en bij iedere gelegenheid veel plezier van.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.