opc_loader

Hittegolf - houd jezelf koel met deze coole items

Hittegolf houd jezelf koel met deze coole items

Blijf koel tijdens de hittegolf

De zomer is nog maar net van start en laat zich gelijk in volle glorie zien met een hittegolf. In sommige delen van Nederland is er zelfs al een hitteplan in werking gesteld. Overal vind je tips om zo goed mogelijk met de warmte om te gaan. Hoe je je huis koel houdt en jezelf. En jezelf koel houden is eigenlijk best makkelijk met deze coole items.

Keep it cool!

Bij warm weer denk je misschien niet zo snel aan een thermosfles, maar oh wat is die welkom met deze warmte. Goed drinken is een must met dit weer. En een koel drankje is dan ook zeer welkom om even af te koelen. Met de Dopper insulated heb je altijd een fris en verkoelend drankje voor onderweg. Hij houdt je water of sap maar liefst 24 uur koud. Met zijn inhoud van maar liefst 350 ml is hij ook nog eens heel handzaam en past al snel in iedere handtas. Uiteraard mag ook de Dopper waterfles nu niet ontbreken, want blijven drinken is het advies. Kies voor fris en koel water of doe er wat fruit bij. Bevroren fruit zorgt gelijk voor een extra koele dorstlesser. Zowel de insulated als de Dopper waterfles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien ontvang je bij de waterfles ook je naam als sticker zodat je een gepersonaliseerde waterfles hebt.

Je persoonlijke hydratiecoach

Drink je vaak te weinig water of wil je wel weten of je genoeg hydrateert? De Ulla water manager helpt je hierbij. Je plaatst hem eenvoudig om je fles of glas en Ulla geeft je subtiel een teken in de vorm van een oplichtend lampje dat je moet drinken. Heel handig wanneer je het vergeet of te druk bent. Maar ook een handige hulp wanneer je graag op je gezondheid let en daarmee meer water wil drinken. Ulla is geheel automatisch en gaat aan zodra je hem aan je glas of fles doet. Geen gedoe dus met aan- en uitzetten.

Lekkere frisse lunch met deze hippe lunchtasjes

Wanneer je tussen de middag op school eet, of naar kantoor gaat met je eigen gezonde lunch is het handig om deze mee te nemen in een koeltasje. Deze hippe handige geïsoleerde lunchtasjes houden je lunch en snacks koel. Heerlijk om wat fruit in mee te nemen, een frisse salade of een boterham met kaas. Want ook die blijft lekker en gaat niet zweten met dit weer. Je lunch neem je heel eenvoudig mee in een van de waarin verschillende lagen en compartimenten zitten. Zo kun je dus lekker van alles meenemen. Van fruit tot salade of een heerlijke sandwich. Stop hem in je koeltasje met je Dopper waterfles en jij en je lunch blijven deze warme dagen lekker koel.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.