opc_loader

Zoedt lifestyle invuldagboek de plek voor mooie herinneringen

Blog lifestyle invulboek

Zoedt Lifestyle Invuldagboek

Zou jij het liefst al je mooie momenten en favoriete lijstjes bij elkaar willen hebben? In de vorm van een dagboek, maar dan net even wat minder blanco? Dan is het lifestyle invuldagboekje net wat voor jou. In dit boekje kun je zoveel kwijt, staan er al tal van toffe quotes en lijstjes in en hoef je het eigenlijk alleen nog maar te vullen met mooie momenten, foto’s en bonnetjes.

Een mooie herinnering aan een periode in je leven

Vanaf jongs af aan was ik al dol op doe- en dagboeken. Ik kon me daar heerlijk in verliezen. Spelletjes, lijstjes, foto’s en bonnetjes inplakken van leuke gebeurtenissen. Later toen de agenda nodig was voor de middelbare school werd dat mijn project. Hij werd minstens drie keer zo dik door alle leuke plaatjes, vriendinnen schreven er korte briefjes in en zelf schreef ik er veelal leuke dingen in. En oké ook het nodige huiswerk, al was dat vaak ondergeschikt als ik dat nu zo terug zie. Je leest het goed, ik heb al mijn agenda’s nog.

Erg blij werd ik dus ook toen Zoedt de invuldagboekjes op de markt bracht. Deze zijn nog leuker dan een lege agenda of een dagboek. In plaats van tal van witte of gelinieerde bladzijden vind je in deze boekjes superleuke quotes, is er plek voor handige invullijstjes en foto’s.

Een dagboek aan de hand van vragen

Met het Zoedt lifestyle invuldagboek heb je dus een echt dagboekje in handen. Iedere dag kun je aan de hand van vragen je dag opschrijven. Dat geeft een duidelijke kijk op je dag en daarmee kun je ook gelijk je gedachten op papier zetten. Prettig om de dag mee af te sluiten. En wat zo fijn is aan al die vragen is dat je een mooi overzicht creëert voor jezelf. En er is genoeg plek voor toffe polaroidfoto’s, een kaartje van een concert of bioscoop of wat droedels of handlettering.

De allerleukste invullijstjes in een boekje

Ook ontdek je in dit boekje de allerleukste invullijstjes. Zo is er plek voor je vriendinnen, de fijnste Netflix series, hotspots, concerten en er is zelfs een bucketlist. Wat wil jij nog doen? Is dat alleen gaan reizen, het noorderlicht bekijken of iets heel anders? Heb jij al zo’n bucketlist? Van zulke lijstjes word je blij en krijg je inspiratie om nog meer leuks uit het leven te halen.

Handige make-up tips & tricks  

Dit lifestyle invuldagboekje van Zoedt is gemaakt in samenwerking met Geen Bluf! En dat is zo tof. De make-up artist van Geen Bluf! Deelt namelijk handige tips en tricks voor een goede make-up. Zo handig! Het invulboekje heeft een harde kaft en 104 pagina’s van mat papier in het altijd mooie zwart-wit. Met dit boekje heb je niet alleen heel veel plezier met het invullen, het is ook een waardevol boekje vol mooie herinneringen aan een periode in je leven. Omdat het een boekje is in A5 formaat past hij ook makkelijk in je tas, zo heb je hem altijd bij je als je even zin hebt om hem bij te werken.

Het boekje is geschikt voor een leeftijd vanaf ongeveer 15 tot 45 jaar, maar kan uiteraard ook eerder of later qua leeftijd. Leeftijd is tenslotte maar een getal. En het is super leuk om dit cadeau te doen aan iemand die het ook heerlijk vindt om te schrijven, te plakken en te knippen en dol is op dagboekjes.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.