opc_loader

Sass & Belle kinderservies Cloud

Kinderservies Wolk sass and belle

Sass & Belle kinderservies Cloud

Is jouw kleintje toe aan zelf eten of ben je op zoek naar een perfect kraamcadeautje? Dan is dit kinderserviesje Cloud van Sass & Belle het ideale cadeautje. Dit superlieve vijfdelige setje gemaakt van o.a. bamboe is perfect voor de allereerste hapjes. Of dat je die nu zelf geeft of dat die kleine eigenwijs het zelf wil gaan doen.

Kinderservies Wolkje, het ideale kraamcadeautje

Zodra er een baby is geboren in je omgeving en je op kraambezoek gaat is het een feestje om iets leuks te kopen voor de newborn. Superschattig zijn natuurlijk de kleine babykleertjes, maar daar krijgen de jonge ouders er vaak al meer dan genoeg van. Bovendien zijn ze er ook zomaar uitgegroeid. Een kraamcadeau dat langer mee gaat en waar ze jarenlang plezier van hebben is een kinderserviesje. Van de eerste fruit- en groente hapjes en een heerlijk bordje pap tot de allereerste keer zelf eten. Een boterhammetje in stukjes of een paar stukjes groente. Het is genieten voor de ouders om te zien hoe snel een kindje dat leert. Met dit kinderservies kun je jaren vooruit. Ze hebben dan hun eigen bestek, uiteraard heel vriendelijk voor de handjes en niet scherp en kunnen leren drinken uit een beker. Een perfect cadeautje dus. Het setje bestaat uit een bordje in de vorm van een wolk, een kommetje met twee handige oortjes, een mok en een vork met lepel.

Bamboe kinderservies, mooi en een bewuste keus

Je wenst het kindje het allerbeste toe en in die wereld hoort een bewuste keuze. Zo is dit Sass & Belle kinderservies gemaakt van bamboe, maiszetmeel en melamine. Nagenoeg onbreekbaar, goed van het milieu en een feestje voor het oog. De schattige wolkjes met blozende wangetjes en de lieve glimlach doen vele harten smelten. Door het mooie kleurgebruik van grijs en wit is dit een superlief setje om te schenken aan zowel kleine jongens als meisjes. Dit lieve kinderserviesje van Sass & Belle bestel je heel eenvoudig via BenIkHip.nl en wil je het liever direct naar de jonge ouders laten verzenden is dat ook mogelijk. Wij pakken het dan mooi voor je in. Ook zijn er in het thema wolkjes meer artikelen te koop. Denk hierbij eens aan een muziekdoosje of een vloerkleedje.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.