opc_loader

Een knuffel op afstand in tijden van Corona

Knuffelen tijdens de corona tijd

Een knuffel op afstand in tijden van Corona

Nu het coronavirus ons leven nog steeds in de greep heeft en afstand de nieuwe norm is, missen we de knuffels toch wel het meest. Kinderen en kleinkinderen die opa en oma missen en andersom misschien nog wel meer. Of wanneer er een baby geboren wordt in deze tijd, en raamvisite het nieuwe kraamvisite is voelt de afstand soms zo groot. Huidhonger komt nu meer voor dan ooit. En dat is best schrijnend in deze situatie waar we meer naar elkaar omkijken dan anders. Een knuffel op afstand is dan de meest lieve knuffel die je kunt geven.

Een magische knuffel per post is coronaproof

Voor alle grootouders die het knuffelen of oppassen met hun kleinkinderen missen is het zwaar. Met het videobellen houden we toch nog wat contact met elkaar. Nu we regelmatig iets liefs naar de opa’s en oma’s sturen is het ook fijn voor hen om de kleinkinderen iets te sturen. Wat is er dan mooier dan een knuffel te sturen? Een knuffel van opa en/of oma helemaal voor jou, waardoor ze toch een beetje bij je zijn.

Een magische knuffel is toch wel de eenhoorn van Metoo. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en heeft een hoog knuffelgehalte. Nog leuker is het om de eenhoorn te personaliseren met de naam van het kindje. Dit doen wij bij BenIkHip gratis, extra service van de zaak zeg maar. Zo zijn jullie als grootouders en kleinkinderen toch een beetje dichter bij elkaar. Wanneer het kind zijn opa en oma mist als nooit tevoren geeft de knuffel een beetje extra troost.

Het ultieme kraamcadeau

Ook nu kraamvisite niet verder komt dan raamvisite missen we het vasthouden van de kleine en het knuffelen. Je kleinzoon of kleindochter bewonderen achter glas is toch iets heel anders dan het vasthouden, ruiken en hem/haar voelen. Waar je normaal na de geboorte kennis mag maken met de pasgeboren baby is nu vooral een grote afstand. Ook voor deze momenten is een knuffel op afstand, via de stoep als cadeau of via de post een lieve attentie. Het krijgt opeens een dubbele betekenis, een knuffel in plaats van een real life knuffel.

De liefste knuffels voor de kleintjes die je het meeste mist

Naast de schattige eenhoorn knuffels zijn er ook zoete stoffen poppen van Metoo waar heel wat meisjes blij van worden. Ze zijn heerlijk zacht, erg leuk om mee te spelen, maar ook fijn om even tegenaan te liggen of als kussentje te gebruiken. Daarnaast zijn ze ontzettend decoratief. Met haar lengte van 42 centimeter heb je ook echt iets in handen. Ze pakt ook heerlijk vast en kan zomaar het beste vriendinnetje worden. En voor de kleine danseres is er Daphne, de hertenknuffel van Alimrose, als ballerina. En zo hebben we een heerlijk assortiment vol knuffelpoppen waarmee je op afstand toch even je kleinkind een knuffel kan geven.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.