opc_loader

Nachtlampjes

Nachtlampjes

De allerliefste nachtlampjes voor de babykamer en kinderkamer

 

Zodra de dagen weer korter worden en het snel donker wordt is het voor de kleintjes altijd weer wennen. Het naar bed gaan met schemer of donker maakt ze vaak een beetje angstig na een al die dagen waar geen einde aan leek te komen. Het moet meestal even wennen en dat gaat het beste wanneer je de kinderkamer of babykamer verlicht met een nachtlampje. En met zoveel toffe lampjes is het ook nog eens een feestje om de juiste uit te zoeken. 

Nachtlampjes in zoveel dieren en vormen

Een nachtlampje voor de babykamer of kinderkamer kopen is een feestje. Er zijn zoveel leuke dat er ongetwijfeld een favoriet voor jou tussen zit. Van de guitige vos tot een puppy en wat dacht je van een zwaan, een raket, lama, panda, ster of uil? Ze zijn er in verschillende kleuren en passen zo heel gemakkelijk in de stijl van jouw baby- of kinderkamer. Overdag staan ze mooi te wezen op een plankje, een kastje of vlak naast het bed en in de nacht stralen ze jouw kindje toe zodat ze heel rustig in slaap vallen. 

Nachtlampjes zonder snoer 

Het fijne aan deze nachtlampjes is dat ze snoerloos zijn. Ze werken op batterijtjes. Zo kun je ze overal neerzetten. En meenemen wanneer jouw oogappel uit logeren gaat. Daarmee geef je ze een extra vertrouwd gevoel. Een beetje hetzelfde als hun eigen knuffeltje. 

In slaap vallen bij baby's en kinderen gaat net iets anders dan bij volwassenen. De kleintjes worden moe en beginnen te staren. Op het moment dat de slaap ze overvalt sluiten ze pas hun oogjes. Daarom is het extra fijn om een focuspunt te hebben zodat ze bijvoorbeeld naar het nachtlampje kunnen staren. En zo heel rustig in slaap kunnen vallen. 

Nachtlampjes met slaaptimer

Wat ook zo fijn is aan deze nachtlampjes op batterijen is dat ze een sleeptimer hebben. Alle lampjes hebben een verschillende tijd, variërend van vijf minuten tot een heel uur. Zo hoef je er zelf niet op te letten om hem uit te zetten en neemt het geen extra stroom. 

Ook is het fijn wanneer je kleintje in de nacht wakker wordt om daarna het lampje weer even aan te zetten zodat het in slaap vallen weer heel vertrouwd kan verlopen. Het geeft ze een houvast en een veilig gevoel. En je kunt hem zo vaak verplaatsen of meenemen als je maar wil.

Een perfect kraamcadeau

Een nachtlampje is ook een perfect en allerliefst kraamcadeau. En wat ook ontzettend leuk is wanneer je kiest voor de zwaan, er is ook een zwaan die dienst doet als spaarpot. Zo heb je een paartje voor het leven. Eentje die alle geld goed bewaakt en eentje die licht in de duisternis geeft. En overdag zijn ze een beeldschoon paartje zwanen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.