opc_loader

De leukste opbergers voor de kinderkamer en hippe styling

De leukste opbergers voor de kinderkamer en hippe styling

De leukste opbergers voor de kinderkamer

Nu we massaal aan huis gekluisterd zijn slaat ook de opruimwoede en de voorjaarsschoonmaak toe. We willen het gezellig hebben in huis en ook opgeruimd, want een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. En dat is waar we allemaal aan toe zijn. Rust in alle chaos om ons heen. Hoe fijn is het dan om je huis weer helemaal schoon, opgeruimd en gezellig te maken? Samen met de kinderen hun kamers opruimen, de gezelligheid terugbrengen en een plekje creëren waar ze graag spelen. Met deze toffe zeegras manden heb je niet alleen een extra opbergmogelijkheid, ze zijn ook nog eens heel stijlvol op de kinderkamer.

Zeegras manden met een schattig snuitje

Wanneer je meer tijd hebt dan ooit tevoren is het fijn om die nuttig te besteden. Het is niet voor niets dat half Nederland de bouwmarkt bezoekt om bezig te gaan in huis, daar is nu tenslotte alle tijd voor. Een nieuw kleurtje op de muur of handige opbergmogelijkheden maken waardoor het allemaal lekker fris en opgeruimd is. Dat geldt ook voor de baby- en kinderkamers, die kleintjes hebben vaak een enorme berg aan spullen en speelgoed. En dat is hartstikke leuk en fijn, zo hebben ze lekker veel om mee te spelen. Helemaal leuk is het wanneer ze na het spelen de spulletjes weer snel en makkelijk kunnen opbergen.

Deze manden van zeegras zijn daar uitermate voor geschikt. Met hun schattige snuitjes nodigen ze uit om gevuld te worden. En ze staan ook nog eens snoezig en stijlvol op de kinderkamers. Bovendien zijn ze makkelijk vast te pakken en mee te nemen, zodat je ook bijvoorbeeld met je favoriete speelgoed naar de woonkamer kunt. Ze zijn licht van gewicht, hebben een mooie naturel uitstraling, twee hengsels en genoeg opbergruimte voor speelgoed, knuffels en verzamelingen. Ze zijn zelfs tof als wasmand op de baby- of kinderkamer. En ze zijn leuk te combineren in een thema.  

Een nieuw thema voor de kinderkamer start met een opbergmand van zeegras

Wanneer je naast toffe opbergmogelijkheden ook op zoek bent naar een nieuw thema voor de kinderkamer is zo’n mand een mooie start. Neem bijvoorbeeld de zeegras mand Vos. Deze ziet er in al zijn eenvoud beeldschoon uit en is heel makkelijk binnen een thema te passen. Wanneer je een goede basis hebt in het kamertje hoeft het ook niet duur te zijn. Met een of twee van deze toffe manden, een nachtlampje en een aantal koffertjes heb je al een heel leuk begin. Met een poster en strijkapplicaties binnen dit thema heb je zomaar een nieuw en fris kamertje met een andere look.

En zo kun je ook met het tasje met het gezichtje aan de gang. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de sleepy eyes muurstickers, de muurdecoratie van slapende oogjes en het kleedje wolk. Je kunt er echt alle kanten mee op. Maar deze manden passen ook prima in ieder andere inrichting. En bij de opbergmand kitten mag eigenlijk het puppy nachtlampje niet ontbreken. Zo zoet!

Met het online bestellen kun je lekker thuisblijven. Wij pakken alle bestellingen met heel veel liefde voor je in en zorgen dat het veilig bij jou thuis wordt afgeleverd. Lieve mensen, blijf binnen en vooral blijf gezond.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.