opc_loader

Sleutelhangers met een glimlach

Sleutelhangers kawaii en gepersonaliseerd met naam

SLEUTELHANGERS MET EEN GLIMLACH

We hebben zulke leuke sleutelhangers binnen gekregen bij BenIkHip. Sleutelhangers waarvan de zon gaat schijnen, de lente lijkt te beginnen en je meenemen naar de zomer. Waar je ook gaat, deze sleutelhangers toveren keer op keer een glimlach op je gezicht.

Sleutelhangers met een glimlach

Wanneer jouw kindje met de fiets op pad gaat is het belangrijk dat ze leren de fiets op slot te zetten. Maar ook dat ze de fietssleutel niet kwijt raken. Zo’n klein sleuteltje raakt best makkelijk kwijt. Met een leuke sleutelhanger geef je niet alleen meer body aan het kleine sleuteltje, hij is ook makkelijker terug te vinden. Voor die kleintjes zijn er verschillende mooie sleutelhangers. En ze hebben bijna allemaal een glimlach op hun gezicht.

Sleutelhanger avocado bff

Om te smullen

De sleutelhangers zien er uit om van te smullen, heerlijk fruit of zo’n lekker koel ijsje. Daar wordt iedereen blij van. Superleuk voor jezelf, maar ook zeker als cadeautje. Zoals bij een nieuwe fiets, als kleinigheidje voor een lieve vriendin die bijvoorbeeld dol is op fruit of ijs. Ze zijn er in verschillende vormen, rond, plat of lekker knuffelbaar zoals het zachte wolkje en het ijsje. Of wat dacht je van de sleutelhangers voor de BFF’s? Deze avocado is door midden en kun je delen met je beste vriendin of met je lief.

sleutelhanger welkom thuis wensdoosje

Welkom thuis

Ook voor de mannen en jongens is er een fijne sleutelhanger. Zoals bijvoorbeeld deze die je kunt sturen per post. Deze kompas is een sleutelhanger en zit in een wensdoosje verpakt. Deze kun je per post sturen naar iemand die een nieuwe woning heeft gekregen, terug is van een lange reis of weer thuis komt wonen.

Sleutelhanger met naam

En wil je het iets persoonlijker dan hebben wij ook een fijn assortiment vilten sleutelhangers waarop je een naam kunt laten bedrukken. Er is keuze uit een rechthoek, bloemvorm of in de vorm van een hartje. Ook leuk voor je lief wanneer ze bij je intrekt bijvoorbeeld.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.