opc_loader

De nieuwe series Sonny Angels komen eraan - pre order now

Sonny Angel nieuwe Circus en Seoul serie

Psssssssttttt, de nieuwe limited editions Sonny Angels zijn onderweg naar BenIkHip. En oh wat zijn ze weer leuk! Deze keer wordt het feest met de circus editie en kijken we uit naar de aardbeitjes uit de Seoul collectie. Benieuwd hoe ze er uit zien? Kijk snel mee.

Sonny Angel circus serie

Helemaal happy worden wij van deze superleuke nieuwe limited edition van Sonny Angels. Wie wordt er nu niet blij van het circus. En binnenkort kun jij iedere dag genieten van een circusvoorstelling vol geluk. Want de piemelpoppetjes uit Japan brengen je geluk. Deze gelukspoppetjes zijn bijna nog vrolijker dan anders. Kijk ze eens stralen. We hebben een leeuwenkoning, circustent, dompteur, beer, clown en een olifant. En ja, ze zijn alle zes weer even leuk. Gelukkig hoef jij niet te kiezen, want de Sonny Angel kiest jou! Ook deze collectie wordt blind verkocht, zodat je extra wordt verrast. En vind je ze nu allemaal even leuk, je kunt ze ook allemaal bestellen.

Sonny Angels Seoul serie

Naast alle circusartiesten zijn er ook aardbeitjes uit Seoul onderweg naar Nederland. Deze super cute geluksbrengers hebben stuk voor stuk een printje op het shirtje en een korte tekst. Zo hebben we Hello, Time for a break, Cafe time, Love sweets, Yummy en Welcome. En dat allemaal met een leuke afbeelding van bijvoorbeeld een aardbeitje, een camperbusje, hartjes, een kopje koffie, vork en lepel en een terrasje. Alle Sonny Angels uit deze serie hebben een roze aardbeimutsje op hun hoofd voorzien van een kroontje en een bloemetje.

Geef een beetje geluk cadeau

“He may bring you happiness” is de quote van Sonny Angel. Daarom is het ook origineel en lief als cadeautje. Voor iemand die wel even wat geluk kan gebruiken, maar ook als kraamcadeautje. Bovendien zijn ze enorm populair bij de liefhebbers van de trendy dollhouses. Hoe leuk is het ook om een circustent te maken voor de circus serie? Met een heuse piste, stoeltjes en gordijntjes. Wij zien het al helemaal voor ons.

Pre-order now or cry later

Deze twee collecties zijn limited, op is dus echt op. Omdat wij denken dat jullie net zo enthousiast als wij zijn over deze series en we niet willen dat je misgrijpt, kun je ze vanaf nu bestellen via pre-order. We reserveren dan jouw Sonny Angel(s) en berichten je wanneer ze binnen zijn. Betalen doe je uiteraard pas wanneer de gelukspoppetjes ons adres hebben bereikt en je zeker weet dat je ze echt graag wilt hebben.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.