opc_loader

sonny-angels-japanese-good-luck-serie

sonny-angels-japanese-good-luck-serie

Sonny Angels Japanese Good Luck Serie voor net dat extra beetje geluk

Voor alle fans van de geluksbrengers uit Japan is er goed nieuws. Maar ook voor diegene die wel wat geluk kunnen gebruiken of willen geven aan iemand. De Sonny Angels hebben een nieuwe serie uitgebracht met dubbel geluk. Namelijk De Japanese Good Luck serie. Hierin ontmoet je alle bijzondere dingen van Japan en krijg je net dat beetje extra geluk toegestuurd. 

 

Ontmoet alle geluksbrengers uit de Japanes Good Luck serie

Deze toffe serie bestaat uit zes Angels die allemaal iets van Japan laten zien. Zo is er de Lucky cat, Mount Fuji, Daruma, Raccoon dog, Gardian dog en Ebisuten. Alle zes hebben een speciale betekenis in Japan, waarvan de Lucky cat misschien wel de bekendste is. Laten we ze even aan je voorstellen. Lucky cat Haar oorspronkelijke Japanse naam is maneki neko. Wat wenkende kat betekent. Deze gelukskat heft haar linker pootje op. Hoe hoger het pootje, hoe meer geluk je toekomt. Het aandoenlijke kattenkopje op haar hoofd laat je hart al snel smelten.

 

Mount Fuji

De berg Fuji is de hoogste berg van Japan. Ze is maar liefst 3776 meter hoog. De vulkaan slaapt en in juli en augustus mag deze berg beklommen worden. Veel Japanners maken een bedevaartstocht naar de top. De berg wordt als heilig beschouwd.  

 

Daruma

Deze Sonny Angel Daruma staat voor veerkracht en doorzettingsvermogen. In Japan is dit een geluksbrenger in de vorm van een pop, niet zo schattig als deze Sonny Angel maar met hetzelfde idee. Raccoon dog Dan de Raccoon dog. Deze wasbeerhond uit Japan heeft een speciale betekenis voor het volk. Hij staat voor ondeugd en vrolijkheid, een beetje verstrooid en goedgelovig. Guardian dog De Guardian dog is een kruising tussen een hond en een leeuw. Je ziet ze vaak in paartjes naast elkaar en soms spuwen ze water. Deze mythische figuur weert met een open mond de kwade geesten af en met een dichte mond houdt ze de geesten binnen.

 

Ebisuten Ebisu is de god van de vissers en het geluk en een van de zeven goden van fortuin. En ook deze is weer prachtig vertaald naar de stijl van de Sonny angels. 

 

Voor een extra portie geluk of in het dollhouse Met deze zes heb je dus extra geluk. Natuurlijk hebben alle Angels vleugeltjes op de rug en blote billetjes. Ze doen het perfect als cadeautje voor iemand die wel wat geluk kan gebruiken. Of voor iemand met een grote passie voor Japan. Maar ook in een poppenhuis van nu zijn ze helemaal op hun plaats.

 

Maak kans op een secret of die zeldzame Robbie Sonny Angels worden blind verkocht, dat maakt het nog spannender. Want welk engeltje kiest jou uit? Naast de zes stralende lieve geluksbrengers met elk een extra portie geluk maak je ook kans op een secret of een zeldzame Robbie. Daarmee heb je nog meer geluk in handen. Deze zijn namelijk een stuk zeldzamer en een musthave voor iedere verzamelaar. Je kiest dus een Sonny Angel uit een serie, maar binnen die serie wordt je verrast.

 

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou! Een doosje met een Sonny Angel past niet door de brievenbus en om de verzendkosten voor jou te beperken pak ik hem uit en verpak hem als een klein cadeautje. Je krijgt dan dus nog steeds een willekeurige Angel toegestuurd, maar het doosje wordt niet meegestuurd! Meer weten over geluksbrengers?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.