opc_loader

Sonny Angels op avontuur in Wonderland

Sonny Angels Wonderland

Sonny Angels op avontuur in Wonderland

De kleine geluksengeltjes gaan in deze limited edition, die overigens beperkt verkrijgbaar zijn, op avontuur in Wonderland. De Sonny Angels in deze nieuwe reeks zijn gebaseerd op  Alice in Wonderland. Wie kent het moderne sprookje niet? Maak kennis met Sonny alias Alice en alle andere angels in de vorm van bekende personages uit dit prachtige verhaal.

De kleine geluksbrengers alias Alice in Wonderland

De ontwerpers van Sonny Angels brengen keer op keer een glimlach op menig gezicht bij het uitbrengen van een nieuwe reeks. De kleine geluksbrengers zijn al in veel verschillende uitvoeringen langsgekomen. En nu is de serie geluksbrengers gebaseerd op het moderne sprookje uit 1865, Alice in Wonderland.

Dat had Charles Lutwidge Dodgson vast nooit verwacht toen hij onder zijn pseudoniem Lewis Carroll dit prachtige verhaal schreef. Al ruim anderhalve eeuw groeien kinderen op met de avonturen van Alice. Of het nu een boekje is of een van de films. En het blijft betoveren, keer op keer.

Ontmoet de geluksengeltjes in sprookjesland

Verwonderd en een beetje betoverd keken we dus ook uit naar deze sprookjesachtige serie Sonny Angels. Wat zijn ze weer ontzettend leuk geworden. Zie Sonny eens als Alice, met zijn blauwe ogen en een grote strik op zijn hoed. Zijn broek heeft een sleutel en een vlinder. Ook Mad-Hatter, met een stapel hoeden op zijn hoofd, Rabbit met een groot horloge, Card met een mooi kostuum en ruiten aas, Cheshire cat met een bijzonder kostuum en Teapot in schattig oud roze. Die wil je toch allemaal hebben?

Sonny Angels om mee te spelen of te verzamelen

Deze 7,5 cm hoge Sonny Angels hebben vleugeltjes achter op de rug, blozende wangentjes en komen helemaal uit Japan. Het zijn kleine geluksbrengers volgens de Japanners. Superleuk om iemand cadeau te doen bijvoorbeeld, maar ook erg leuk om te verzamelen. En ze doen het ook ontzettend goed in de moderne poppenhuizen. Die zijn nog steeds ongekend populair en een goede match met de Sonny Angels. Check #projectdollhouse of #moderndollhouse maar eens op Instagram of zoek op Pinterest naar de leukste DIY ideetjes om zelf meubeltjes te maken.

De Sonny Angels zoekt jou uit

De Sonny Angels hebben nog een verrassingselement, zij zoeken jou uit. Ze worden namelijk blind verkocht in een zakje, en als je wilt, in een doosje. Jij kiest hun niet, zij kiezen jou. Zo blijft het altijd spannend tot het moment van uitpakken welk geluksengeltje jou heeft gekozen. En kun je niet kiezen omdat je ze allemaal echt te gek vindt, bestel dan de hele serie. Dit is een limited edition en beperkt leverbaar, dus wees er snel bij als je niet mis wilt grijpen.

Check welke Sonny Angels er allemaal te koop zijn

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.