opc_loader

Traktatiestickers

Traktatie stickers DIY

De leukste traktaties maak je zelf met de toffe traktatiestickers

Is jouw kindje binnenkort jarig en vind je het leuk om zelf originele traktaties te maken? Heb je weinig tijd en wil je toch iets leuks meegeven naar school? Met deze toffe traktatiestickers maak je in een handomdraai de leukste traktaties. Uitdelen op school wordt nog specialer met deze leuke en handige stickers. Kijk maar mee.

Trakteren op school of peuterspeelzaal

Je kindje is jarig, gaat verhuizen of mag naar school en verlaat de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Hoe leuk is het dan om te trakteren, het is tenslotte een feestje waard. Nu kun je heel ingewikkeld doen of juist heel simpel trakteren op een zakje chips, met deze stickers maak je heel makkelijk en snel de leukste traktaties. Zo zijn er bijvoorbeeld snoetjes van beren en hondjes, deze kunnen makkelijk geplak worden op bijvoorbeeld een glazen of plastic potje of glaasje of een kartonnen bekertje. Je vult hem daarna met iets lekkers zoals bijvoorbeeld wat spekjes of popcorn, hang er een leuk kaartje aan en klaar ben je. Simpel toch? Maar tegelijk ontzettend leuk. Naast de snoetjes hebben we veel verschillende stickers die hier ontzettend leuk voor zijn, kies bijvoorbeeld voor de ballonnen, superhelden, de flamingo’s of cactussen. Maar ook de plusjes, eenhoorns, sleepy eyes of de hartjes zijn ontzettend leuk. Wanneer je de stickers op een bekertje plakt kun je hem daarna nog leuk verpakken met transparante folie waaraan je ook een kaartje met wat tekst kunt hangen. Succes verzekerd.

Van traktatiesticker naar muursticker

Deze stickers zijn zo lekker veelzijdig, ze kunnen namelijk op iedere harde en gladde ondergrond geplakt worden. Zo kun je ze dus ook op de muur van de kinderkamer plakken. Of denk eens aan bijvoorbeeld de deur van de babykamer, leuk met letters van de naam van je kindje eronder. Of op de speelgoedkist, opbergzak, de commode of het ledikantje. Je kunt er lekker creatief mee aan de slag. Plak ze in een bepaalde vorm, leuk bijvoorbeeld om een hartvorm te kiezen vol hartjes, of gewoon in wildverband. Ook leuk is om met deze stickers de naam van je kind op de muur te plakken. Kortom ze zijn op veel manieren te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren en met in de afmetingen kun je kiezen. Wanneer je een afwijkende maat of idee wilt, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.