opc_loader

Trendy Cadeaustickers

Trendy cadeaustickers

Trendy cadeaustickers om je cadeautje af te stylen

Vind jij het ook zo leuk om iemand te verrassen met een cadeautje? Een feestelijk ingepakt pakje is nog leuker om te geven. En zo moeilijk is dat helemaal niet om een presentje mooi in te pakken. Wij helpen je op weg met de allermooiste trendy cadeaustickers waarmee je heel makkelijk de meest mooie cadeautjes versiert.

Trendy cadeaustickers voor een fraai ingepakt cadeautje

Met een van onze toffe cadeaustickers maak jij van een cadeautje een echt feestje. Met een mooi stuk inpakpapier of een cadeauzakje heb je al een mooi begin. Met deze stickers maak je het echt helemaal af. Ze zijn superleuk op monochrome inpakpapier, maar doen het ook perfect op andere soorten inpakpapier. Met de nieuwste kleuren en verschillende vormen heb je voor ieder cadeautje de juiste sticker.

Goudfolie en brons

De stickers zijn verkrijgbaar in rond, gekarteld en in de vorm van een vaantje. Zo heb je keer op keer een de juiste sticker voor jouw cadeautje. Een aantal stickers zijn voorzien van goudfolie voor een extra feestelijke touch. Een kleine luxe schittering die een extra feestelijk tintje geeft aan het cadeautje. Ook zijn er stickers met tekst in brons. Supermooi bij het zachtroze en helemaal volgens de laatste trends. Of kies voor dat prachtige vaantje met het bronzen hartje. Te lief.

Monochroom inpakken

Voor de liefhebbers van zwart-wit zijn er de monochrome cadeaustickers. Deze toffe zwart-witte stickers zijn er in verschillende varianten. Je koopt deze stickers per 10 stuks zodat je gelijk een leuke voorraad samen kunt stellen. Ze staan prachtig op een gestippeld monochroom papier of kies er eens voor om een papier te kiezen met een kleine goudkleurige touch voor een extra feestelijke uitstraling.

Gezellige post

Ook kun je deze stickers als sluitsticker gebruiken wanneer je iemand een brief of een kaartje stuur. Of wat dacht je van zo’n vaantje voorop de envelop. Het feestje begint al bij het oppakken van de envelop. Leuk wanneer er iemand jarig is, of net bevallen van een jongetje of een meisje. Je kunt er zoveel kanten mee op. Lief met een hartje of met een tekst. Net wat het beste bij de ontvanger past. En voor de prijs hoef je het niet te laten, je hebt al 10 stickers voor €1 Zo blijft het ook voor jou feestelijk!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.