opc_loader

Vaderdag cadeautjes top 10

Vaderdag cadeautjes top 10

Vaderdag cadeautips top 10

Zondag 16 juni aanstaande is het Vaderdag. De uitgelezen dag om die lieve, stoere papa eens flink in het zonnetje te zetten met zelfgemaakte knutsels, een ontbijtje op bed en een lief cadeautje. Nu blijkt het best nog wel lastig te zijn voor veel mensen om een passend presentje te kopen voor een vader. Iets waar hij blij van wordt zonder terug te vallen op de geijkte dingen. Daarom hebben wij de Vaderdag cadeautips top 10 voor jou samengesteld. Toffe cadeautjes die voor iedere vader tof zijn in verschillende prijsklassen, zodat het voor iedereen leuk blijft. Kijk je mee?

Voor de allerliefste papa

Bij BenIkHip hebben we een leuk assortiment voor Vaderdag. Voor de sportieve vader, de stoere en de milieubewuste vader. Maar ook voor de vader die graag een biertje drinkt, en voor de papa die er ook graag goed uitziet. En natuurlijk mag op Vaderdag een button met ‘stoerste papa ooit’ niet ontbreken. Met onze cadeautips voor Vaderdag kun je alle kanten uit. Of je nu gaat voor een kant-en-klaar presentje of graag zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld een hippe tekst als strijkapplicatie. We hebben volop inspiratie voor je. Een Vaderdagcadeautje kiezen was nog nooit zo simpel. En succes gegarandeerd!

De 10 leukste vaderdagcadeautjes

  • Dopper waterfles, verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Bij ons ontvang je een gratis naamsticker zodat hij gepersonaliseerd wordt. Leuk met papa of zijn naam.
  • Vilten sleutelhanger met naam. Stoer en verkrijgbaar in verschillende kleuren en lettertypes. Zet jij er papa op of toch zijn eigen naam?
  • Toilettas voor de vader die veel op reis gaat en/of die papa die zichzelf graag goed verzorgd. Lief ook voor de jonge papa’s. Of laat er je eigen tekst op zetten. Vraag naar de mogelijkheden.
  • DIY voor Vaderdag. Met één van de toffe strijkapplicaties maak je een stoer shirt voor die stoere, lieve vader. Ze zijn er voor papa, maar ook voor de kinderen met de tekst ‘My daddy is the coolest’.
  • Voor de Stoerste papa ooit is deze button, die mag hij met Vaderdag vol trots dragen. Ze zijn er verschillende uitvoeringen en ook als flessen opener.
  • De papa die graag duurzaam en groen denkt is er de lunchskin. Daarin neemt hij zijn lunch mee en vervangt hiermee heel veel plastic boterhamzakjes.
  • Wanneer jouw vader veel onderweg is mag deze insulated Dopper niet ontbreken. Een toffe en duurzame thermosfles met bekertje. Zo heeft hij onderweg een goed kop koffie bij de hand.
  • De button flesopener met toffe afbeelding, tekst of zelfs foto is te leuk voor de vader die graag een biertje drinkt.
  • Nog zo’n stoere strijkapplicatie voor de ster van de dag, papa. Verkrijgbaar in standaardmaten maar heb je een andere afmeting nodig of zelf een tof idee, vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Voor de papa’s die hun lunch meenemen naar het werk hebben wij de duurzame lunchtasje die zijn lunch fris en koel houden. En zeg nou zelf, zijn ze niet superleuk?

Feestelijk verpakt

Mocht je vragen hebben of een eigen ideetje willen uitwerken, neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wanneer je aangeeft dat het een cadeautje, is pakken wij het feestelijk voor je in. Zo is het gelijk klaar om te geven en ben je in één keer klaar voor Vaderdag, op dat heerlijke ontbijtje na natuurlijk. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie kijk dan ook eens bij Mady by Deez of Beau accessoires. Wij wensen jou alvast een superfijne en gezellige Vaderdag toe. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.