opc_loader

Vloerkleedjes voor de kinderkamer

Vloerkleedijes voor de kinderkamer

Yay! De leukste vloerkleedjes voor de kinderkamer

Heb jij onze vloerkleedjes als gezien voor de kinderkamer? Ze zijn echt weer te leuk! We hebben de collectie uitgebreid met een aantal toffe vloerkleden nu het nieuwe schooljaar en straks de herfst voor de deur staat. Een genot voor de voetjes die vroeg uit bed moeten, en voor het oog. Kijk je mee?

Een zachte blikvanger op de vloer

De zomervakantie is bijna voorbij en het wordt weer tijd voor school. Iedere doordeweekse dag weer naar school en dus vroeg uit bed. Ondertussen gaan we ook op de herfst af en is het in de ochtend al wat killer. Hoe fijn is het dan om uit bed te stappen op een heerlijk zacht vloerkleed die er ook nog eens supercute uitzien? Een welkome start van de dag, hoe klein de kinderen ook zijn. Een vloerkleedje op de grond naast het bed zorgt ook nog eens voor een extra blikvanger op de vloer.

Van vloerkleed tot speelplek

Een vloerkleed is niet alleen erg handig naast het bed en staat niet alleen leuk, het is ook een fijn plekje om te spelen. Lekker zacht voor de knietjes en daarbij ook nog eens lekker warm. Zo creëer je makkelijk een speelplekje voor de kleintjes. Nu hebben we intussen al een heel tof assortiment. Zo kun je kiezen uit een peer, meloen, een regenboog, avocado, de vrolijke yay, die schattige beer, panda, caticorn of kies je voor een wolk of een ster. Ook hebben we de vrolijke watermeloen, de toffe peer en een heuse avocado. Welke vind jij nu de allerleukste?

Van kinderkamer tot badkamer

Deze hippe en handige kleedjes zijn echte eyecatchers in de baby- of kinderkamer, maar ook leuk in de badkamer. Handig wanneer je daar geen vloerverwarming hebt. Zo sta je lekker zacht en warm wanneer jouw kleintje voor het slapengaan nog even de tanden en het snoetje moet poetsen.  De vloekleedjes zijn van 100% katoen en kunnen zo nodig dus ook in de wasmachine. Dat is helemaal handig met kleine kinderen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.