opc_loader

Warmteknuffel

Warmteknuffel

Warmteknuffels: je favoriete vriendjes in de koude maanden

 

De herfst, winter en een stukje van het voorjaar zijn vaak kil en nat. Het is dan fijn thuiskomen in een warm huis en wat dacht je van een warmteknuffel? Deze zorgt ervoor dat jij je snel warmer voelt worden en ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit, om te knuffelen zo lief. 

De warmteknuffel voor jong en oud

 

Je kent de kersenpitkussens vast wel. Je legt ze op de verwarming of even in de magnetron en daarna geniet je van een heerlijk warm kussentje. Fijn wanneer je last van je buik hebt of een stijve nek. Maar ook in bed zorgen de warmteknuffels voor een lekker behaaglijk plekje wanneer je hem een tijdje voor het naar bed gaat erin legt. Zo fijn voor de kleintjes.

De warmteknuffels zijn er dus voor jong en oud. Verkrijgbaar in heel veel verschillende dieren. Lief, stoer of grappig, maar altijd hartverwarmend. 

Jouw favoriete dier als warmteknuffel

 

De warmteknuffels zijn er in maar liefst 17 verschillende uitvoeringen. Van de supervrolijke lama tot de harige hooglander en van de pinguïn tot een dino, een leeuw of een eenhoorn. Zo is er voor ieder kindje een knuffel die haar of zijn hartje sneller laat kloppen. 

Bij deze knuffels gaat het dus niet alleen om het te gekke uiterlijk, maar ook zeker om de hartverwarmende binnenkant. Deze binnenkant is gevuld met tarwe en lavendel. Die verwarm je heel makkelijk in de magnetron of op de verwarming. Daarna stop je hem terug in de knuffel en kan het knuffelen beginnen. De lavendel zorgt ervoor dat je heerlijk ontspant. Ook fijn voor de kindjes, die vallen hierdoor sneller in een ontspannen slaap. 

Troosten, verwarmen en verkoelen

 

De warmteknuffels zijn er eigenlijk altijd voor je. Bij pijntjes of kou verwarmen ze je graag, Ook heeft het knuffelen een troostende werking. En mocht er nu een coolpack nodig zijn, dan kan het zakje tarwe in de vriezer. Daarmee is de knuffel er het hele jaar rond klaar voor om je te helpen, te verwarmen of te troosten. 

Een warmteknuffel is dus ook erg leuk om cadeau te doen. Dat kan bijvoorbeeld als kraamcadeau, maar ook als cadeautje wanneer jouw kleintje bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moet of wel een lief en warm vriendje kan gebruiken. Het is ook een fijn cadeau in de koudere maanden, dan kan de warmteknuffel het bedje alvast verwarmen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.