opc_loader

Wensbonen het groene cadeautje

wensbonen het groene cadeautje

Wensboontjes: het allerliefste duurzame en groene cadeautje

Ken jij de wensboontjes van Kop op! al? Dit te lieve cadeautje is groen, duurzaam en gaat heel lang mee. Daarmee kom je echt heel origineel voor de dag. Super handig wanneer je op zoek bent naar een groen cadeau, of eentje waar niet iedereen mee komt. Een cadeautje waar je echt heel lang plezier van hebt. De wensboontjes zijn een tof geschenk, of dat nu voor oma, mama, meester of juf is of voor de oppasmoeder die je wil bedanken. Bovendien zijn ze erg leuk om zo te geven, maar passen ze ook heel makkelijk door de brievenbus.

Een cadeautje, bedankje of een hart onder de riem

Je hebt van die momenten dat je een cadeautje nodig hebt omdat het bijvoorbeeld Juffendag is en je het totaal bent vergeten. Of omdat het de laatste schooldag is, je kleintje na de vakantie naar de basisschool gaat en je iets wilt geven aan de verzorgers op het kinderdagverblijf. Maar ook omdat je buurvrouw een oppeppertje kan gebruiken of gewoon iets liefs voor een vriendin. En zo’n cadeautje zijn de wensbonen. Die kunnen bijna altijd, zijn keer op keer verrassend en met een paar boontjes in een zakje heb je ook heel wat leuks in handen. Heel handig dus om er een paar in huis te hebben of ze direct te bestellen en naar de ontvanger te laten sturen door BenIkHip. Wij kunnen het leuk voor je inpakken en een kaartje erbij doen met een door jou opgegeven tekst, maar dat terzijde.

Wensboontje met hartje

De wensboontjes voorzien van boodschap

De wensboontjes zien er echt heel cute uit. Op het boontje staat bijvoorbeeld een hartje, klavertje vier of geluk. En wat nu zo ontzettend leuk is aan deze tekeningen op de boontjes is dat ze bij het groeien ook op het onderste blaadje te zien is. Zo zie je keer op keer waarom je het ook alweer hebt gekregen.

De wensboontjes zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo heb je altijd voor iedereen een bijpassend pakketje. Hierbij kun je kiezen uit een zakje vol wensen en een zakje vol wensen met het thema liefs. Die laatste is zo leuk wanneer je bijvoorbeeld verliefd bent of stuur het naar iemand waar je echt veel om geeft. Daarnaast zijn er twee doosjes die gevuld zijn met de wensboontjes en meer moois zoals een wenskaarsje en ansichtkaarten. Een feestje dus!

doosje met wensboontjes

Zo simpel en leuk is een groen cadeautje geven

Naast de boontjes ontvang je ook een kokosaardetablet en een gebruiksaanwijzing. Met water maak je de tablet tot aarde. Plant het boontje en geef het twee keer water binnen een week. Dan zul je zien dat het boontje gaat ontkiemen en zie je bij de eerste blaadjes het tekeningetje terug op het blaadje. De wensboontjes houden van zon dus een plekje op de vensterbank en af een toe een slokje water maakt deze bonen tot een tevreden plantje. Daar heb je als ontvanger nog lang plezier van. Je kunt het ook rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger met een persoonlijke boodschap.

Liever iets anders duurzaams cadeau doen?

Kijk dan eens naar de duurzame zaadbommetjes van Bloompost

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.