opc_loader

Win! Porseleinen Aftelkalender Sinterklaas

Win een porseleinen aftelkalender Sinterklaas bij BenIkHip.nl

Win een porseleinen Sinterklaas aftelkalender de winactie is gesloten 7-11-2019

Deze week maak je kans op een unieke Sinterklaas aftelkalender in de vorm van een porseleinen wandhanger van en bij BenIkHip. Met deze prachtige wandhanger schep je duidelijkheid in de toch wel spannende tijd voor kinderen. Wij spelen vast voor Sinterklaas en geven er eentje cadeau. Hoe jij kans kan maken op deze Sinterklaas aftelkalender lees je hieronder.

Aftellen tot pakjesavond

Zaterdag 16 november is de Sinterklaasintocht. Inmiddels vallen de dikke speelgoedboeken al door de brievenbus en worden er prachtige verlanglijstjes gemaakt door de kinderen. Het Sinterklaasjournaal zorgt ervoor dat we het wel en wee van de Sint en zijn Pieten al kunnen volgen. Dat dit nogal een hele organisatie is voor de oude Sint en zijn gevolg blijkt ieder jaar weer. Zou hij het wel redden en zitten alle cadeautjes er bij? Het kan een kindje best wat spanning opleveren. Zodra hij met de boot ons landje heeft bereikt mogen de schoentjes gezet worden. En daarmee stijgt ook de onrust bij de kinderen. Het is een reuze gezellige tijd maar ook best eentje die wel wat duidelijkheid kan gebruiken. Om het voor de kinderen duidelijk te maken wanneer het pakjesavond is hebben we een superleuke aftelkalender. Deze geeft sfeer en duidelijkheid en staat ook nog eens ontzettend leuk. En jij kunt hem winnen!

De unieke porseleinen Sinterklaas aftelkalender van BenIkHip

De ronde aftelkalender van porselein heeft een gezellige print en een plekje waar je met een krijtje of een krijtstift iedere dag het aantal nachtjes kunt aanpassen. Met het handige koordje hang je het bordje op een mooie plek waar jouw kleintje het goed kan zien. Dit kan zijn op de kinderkamer, maar ook in de woonkamer staat hij gezellig. Of wat dacht je van een seizoenstafel, deze kun je helemaal in sfeer aankleden. De wandhanger heeft een doorsnede van 20 cm en is jaar op jaar te gebruiken.

Maak kans op deze toffe aftelkalender

Kans maken op deze unieke porseleinen Sinterklaas aftelkalender is heel simpel!

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, ontvang jij onze nieuwsbrief al reageer dan onder het winactie bericht op Facebook of Instagram
  • Wil je een extra kans maken, tag gerust iemand die hier ook blij van wordt
  • Kun je niet wachten, bestel hem dan alvast en win je aankoopbedrag van het wandbordje terug
  • De actie duurt van 30 oktober t/m woensdag 6 november 2019
  • De winnaar wordt via Facebook en Instagram bekend gemaakt

Free printable pakjesavond aftelkalender en een heerlijk pepernotenrecept

Ook hebben we een free printable in het assortiment. Deze papieren aftelkalender is gratis en print je thuis. Leuk in een posterhanger of met washi tape aan de muur. Je bestelt hem eenvoudig mee bij je bestelling en ontvangt van ons een pdf die je zelf kunt uitprinten. Naast deze gratis poster hebben we ook een heerlijk recept om samen met je kind pepernoten te bakken. Dit befaamde recept is al door veel ouders en kinderen gebakken en blijft een gezellige bezigheid. En over de geur die het bakken geeft nog maar niet te spreken.  En natuurlijk hebben we ook verschillende strijkapplicaties en meer leuks om het feest van Sinterklaas compleet te maken. Je vindt ze in de map Sinterklaas.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.