opc_loader

Bamboo Lunchbox hip & duurzaam

Blog bamboo lunchbox

Bamboo lunchbox hip en duurzaam

Ben je op zoek naar een hippe en duurzame lunchtrommel voor jezelf of je kind? Denk dan eens aan een bamboo lunchbox. Deze zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens duurzaam en daarmee beter voor het milieu. Bij BenIkHip.nl hebben bamboe lunchboxen van drie hele toffe merken. Zo shop je bij ons nu de leukste lunchtrommels van Talking Tables, Paperproducts Design en Bambootique. Kijk mee en ontdek hoe ontzettend leuk ze zijn.

Pretty lunchtrommels van Paperproducts Design

Helemaal blij worden wij van deze hippe broodtrommels van Paperproducts Design. Ze zijn vrolijk, kleurrijk en daarmee geschikt voor kleine en grote meisjes. Naast de kekke No Drama Lama lunchbox is er ook de Pretty Flamingo. En ja, ga daar maar eens uit kiezen…… Pretty in pink dat zijn ze allebei. Door de bijgeleverde band blijft de lunchtrommel goed dicht. Dat voorkomt niet alleen dat je brood door de tas vliegt, het helpt ook je lunch langer vers te houden. En met een toffe lunchbox van bamboe ben je ook nog milieubewuster bezig. Geen single used plastic boterhamzakjes meer. Bovendien zijn al deze lunchtrommels vrij van BPA en Phthalaat. En dat is weer een stuk beter voor jouw gezondheid.

Bamboo broodtrommels van Bambootique

Bambootique heeft ook een assortiment om blij van te worden. Milieubewust bezig zijn was nog nooit zo hip én makkelijk. Zo zijn er broodtrommels voor jongens en voor meisjes. Ga je dan voor de game on lunchbox of voor die hippe luiaard? Of kies je voor een van de de all-time favorites; de unicorn of de lama’s? Ook hier zit er een handige elastische band omheen die de lunch of het fruithapje op zijn plaats houdt. De trommels hebben allemaal een groot vak waarin je dus van alles kwijt kunt. Van een heerlijke snee brood tot een goed gevulde wrap of een gezonde fruitsalade.

Bamboe lunchtrommel van Talking Tables

Deze vrolijke Boho Floral lunchbox is van Talking Tables. En wat nou zo leuk is aan dit printje is dat hij niet alleen trendy is in de schooltas van dochterlief, ook in jouw werktas komt hij goed tot zijn recht. Zo neem je heel handig je eigen gezonde lunch mee naar het werk of mee naar school. Of avondeten natuurlijk als je de nachtdienst in gaat. Alle bamboe lunchtrommels zijn gemaakt van bamboevezels in combinatie met gerecyclede siliconen. Ze voelen fijn aan en hebben een prachtige print.

Benieuwd naar het hele assortiment lunchboxen? Kijk hier verder.

Volg jij ons al op Pinterest?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.