opc_loader

Kids Quotes invulboekjes en de allerleukste uitspraken verzameld in een boekje

Kids quotes invulboekjes

Kids Quotes invulboekjes – de allerleukste uitspraken verzameld in een boekje

Zodra jouw kindje de eerste woordjes gaat zeggen is er een heel nieuw tijdperk aangebroken. De spraak bij een kleintje ontwikkelt zich enorm snel en voor je het weet kletst het de hele dag door. Sommige uitspraken zijn zo leuk dat je ze echt wilt onthouden, hoe leuk is het om al die leuke uitspraken van jouw koters te bundelen in een boekje. De kids quotes invulboekjes zijn daar het perfecte plekje voor. Wij hebben we in verschillende uitvoeringen en kleuren zodat je voor ieder kindje een eigen boekje kunt maken. En zo de allerleukste en grappigste uitspraken nooit meer vergeet. Een mooie bundel om alle hilarische uitspraken in te bewaren.

Herinneringen die je later wil hebben moet je vandaag maken – Koter Quotes Irmadammekes

Bovenstaande quote staat achterop het  boekje Koter Quotes ontworpen door Irmadammekes. Om al die mooie uitspraken te onthouden is er dit boekje schattige quotes verzamelboekje voor jongens en meisjes vol lieve illustraties van Irmadammekes in zwart-wit. Want hoewel je ook denkt bepaalde uitspraken echt nooit te vergeten, helaas gebeurt dat toch. Het zou jammer zijn wanneer die herinnering verloren gaat. Met dit boekje bewaar je die bij elkaar. Wanneer je dit boekje op een vaste plek bewaart, of zelfs meeneemt in je tas kun je ze gelijk met datum of leeftijd van jouw kindje opschrijven. Het boekje biedt plek aan 50 uitspraken en is in A6 formaat.

Bla bla bla het uitsprakenboekje van House of Products

House of Products heeft ook een aantal superleuke en stijlvolle kids quotes invulboekjes uitgebracht. Met de keuze uit donkerblauw, roze en grijs linnen omslag heb je altijd een smaakvol en hip boekje. Het mooie aan dit invulboekje is dat het een tijdloos design heeft. Voorop het boekje staat een gouden hartje met daaronder de tekst bla bla bla. Ook de ring is goudkleurig, net als de hartjes boven de ruimte waar je de uitspraken kunt schrijven. Een boekje om te koesteren en er bij het opgroeien af en toe weer bij te pakken en te lezen en samen te genieten van de uitspraken. Een ingevuld boekje is een waardevolle herinnering voor later, een boekje om te koesteren. Ook erg leuk trouwens om als kraamcadeau te schenken.

Kletspraat uitspraken invulboekje van Zoedt

Lekker stoer en eigenzinnig is het kletspraat invulboekje van Zoedt. Dit monochrome boekje is van zakformaat en biedt maar liefst plek voor 52 uitspraken. Daar kun je wel even mee door. Bovendien is ook dit boekje lekker handzaam zodat het nooit in de weg ligt en makkelijk in je tas past. Want de meest leuke uitspraken komen altijd wanneer je ze niet verwacht. De bladzijden zijn allemaal even speels geïllustreerd, dat maakt dit boekje zo leuk. Ook is dit boekje genderneutraal, zodat je het bijvoorbeeld ook kunt schenken tijdens de zwangerschap.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.