opc_loader

Op je Paasbest met deze leuke Strijkapplicaties

Paas blog

Hippe outfit voor de Pasen maak je eenvoudig zelf met deze toffe strijkapplicaties 

Vind jij het leuk om jouw kindjes tijdens de paasdagen een nieuwe outfit aan te geven? Een nieuwe garderobe uit de nieuwste voorjaar/zomercollectie? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf aan de slag te gaan met een strijkapplicatie? Heel eenvoudig en ook lekker low budget! Een hele toffe outfit voor de Pasen of tijdens het paasontbijt op school All you need is een strijkijzer, een kledingstuk en een van deze geweldig leuke strijkapplicaties.

DIY op zijn paasbest met strijkapplicaties 

Hoe schattig is het als jouw kindjes met de paasdagen aan tafel verschijnen met zo’n lief shirt voorzien van een strijkapplicatie in de vorm van een konijntje/haasje? Supermooi op een wit shirt met zwarte opdruk. Dat past ook nog eens bij nagenoeg alle soorten onderkleding. Voor de meisjes hebben we ontzettend veel lieve konijntjes als strijkapplicatie, zo hebben we onze eigen ontwerpjes die je hier boven ziet. En die zijn niet alleen heel leuk met Pasen, ook daarna blijft het een favoriet shirt, let maar op. Voor de jongens hebben we deze keer gekozen voor de geometrische strijkapplicaties. Die maken het lieve zachte konijn net even stoerder en lekker hip.

Paaseitjes zoeken 

En dan dit superlieve tasje in de vorm van een konijntje, die doet het altijd erg goed, maar tijdens Pasen komt het nog meer tot zijn recht. Of een klein vilten of katoenen tasje met konijntje en de naam van je kindje. Heel handig voor alle paaseitjes die gezocht worden, of dat enorme paasei of paashaas van chocolade die je bij opa en oma krijgt. Helemaal in stijl en zo zoet! En na de paasdagen gaat hij zo weer mee naar de peuterspeelzaal, school of naar de gastouder.

Gevulde eieren of paashapjes

Voor diegene die deze paasdagen ook iets lekkers maken thuis en meenemen naar een ander adres hebben we hier het allerliefste koeltasje voor de Pasen. Helemaal in stijl van deze twee feestelijke dagen. Gevulde eitjes, vleeswaren, asperges met ham, noem maar op. Je neemt het koel mee en het komt lekker vers en koel weer aan. Na de Pasen wordt dit vast het favoriete koeltasje van je dochter om haar lunch, fruit en drinken mee naar school te nemen, want zeg nou zelf wie houdt er nu niet van konijntjes?

Op zoek naar meer inspriratie, lees dan het blog de leukste strijkapplicaties voor de lente

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.