opc_loader

Sinterklaas en Kerst decoratie

Sinterklaas en Kerstmis 2020

Decoratie voor Sinterklaas en Kerstmis

December is in zicht. En daarmee ook Sinterklaas en Kerst. Een maand vol feestelijkheden en cadeautjes. Mooie versieringen en gezelligheid in huis. Speciaal daarvoor hebben wij de leukste decoratie en accessoires voor jou, zoals de allerliefste Sonny Angels, muur- en raamstickers, porseleinen decoratie hangers, maar ook toffe strijkapplicaties, hairlights, kerstbalstickers, wenskaartjes, cadeaulabels en paperbags voor alle cadeautjes. Ook is zijn er schattige DIY Scandinavische kersthangers om samen te knutselen.


 

Het feest van Sinterklaas

Nu dit jaar alles anders gaat dan anders is ook het feest van Sinterklaas niet zoals het was. Geen intochten meer in eigen dorp of stad, dat vraagt om aanpassingen. Om deze gezellige tijd toch feestelijk te laten verlopen is het leuk om extra aandacht aan Sinterklaas in huis te brengen. Denk hierbij eens aan een mooie muur- of raamsticker, zodat Piet weet waar hij de cadeautjes mag brengen, een mooie paperbag voor de cadeautjes. En wat dacht je ervan om eens een ansichtkaartje namens Sinterklaas naar je kind(jes) te sturen? Ook die hebben we in ons assortiment, net een porseleinen aftelkalender waarop je kunt aftellen tot pakjesavond.

Ook zijn de strijkapplicaties met Sinterklaas weer volop in ons assortiment. Superleuk op een basic shirt, met of zonder naam. En verschillende teksten of afbeeldingen. Een feestje om te dragen, want welk kind is er niet verzot op de Sint? Ook hebben we gedacht aan cadeauzakjes, -labels en -stickers. Er is zelfs een staf van Sinterklaas die het heel goed doet op een mooi ingepakt cadeau. En, we hebben tal van toffe stickers om bijvoorbeeld een glaasje mee te versieren waarin je later een waxinelichtje kunt branden. Of wat dacht je van de tekst Pepernoten op een gezellige weckpot en die vullen met strooigoed? Kortom genoeg leuks te vinden. Je vindt het in de speciale map voor Sinterklaas. 

Gezellige kerstdagen

Nu we weer meer dan anders gekluisterd zijn aan huis is het fijn om het thuis extra gezellig te maken. Een plek waar je lekker kunt ontspannen met elkaar. En met het oog op de Kerst hebben we al bij verschillende mensen de kerstboom in huis zien staan. Meer dan ooit verlangen we naar goede en gezellige tijden. Daarom hebben we voor jou de leukste items verzameld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de decoratie hangers van porselein? Deze zijn er in veel verschillende prints en zijn per stuk heel leuk om op te hangen, maar ook super om er een aantal bij elkaar te groeperen. Zo creëer je eenvoudig een sfeervolle blikvanger in de woonkamer.

Natuurlijk mag de gepersonaliseerde kerstmuts niet ontbreken. Deze hebben we in het hippe zwart-wit, of wat dacht je van de sneeuwbol met de lama? Het hippe kerstgevoel. En voor de fans van de Sonny Angels is het ook heerlijk shoppen. We hebben verschillende uitvoeringen van deze geluksbrengers en ze zijn bovendien ook erg leuk om cadeau te doen. Ook voor de Kerst hebben we verschillende strijkapplicaties die je bijvoorbeeld op een shirt of kussenhoesje kunt strijken voor een cosy kerstgevoel.

Bestel op tijd

Omdat er extreme drukte wordt verwacht bij de post is het raadzaam om je bestelling op tijd te doen. Zo voorkom je teleurstelling en heb je het op tijd in huis. Op aanvraag pakken wij jouw bestelling feestelijk in.   

Free Printables van de Bonte Raaf

Ken je de Bonte Raaf al? Elise en Chantal hebben een ontwerp en illustratie bureau

Zo maken ze o.a. logo's en ontwerpen ze complete huisstylen, kaarten en mooie herinneringsboeken voor geboorte, huwelijk en afscheid

Ze maken alles naar wens en denken graag met je mee!

Op de vraag of ze nog een leuke printable hadden dit jaar kreeg ik een super enthousiaste reactie

Ze maakten een Free Printable Sinterklaas Ganzenbord die ik met jullie mag delen, mochten je kids liever kleuren ook de kleurplaat mag ik met jullie delen

Download hier de Sinterklaas kleurplaat en het toffe Sinterklaas ganzenbord

Nog een super tip, grijp je mis op Sinterklaas inpakpapier dan hebben we hier een freeprintable met printbaar Sinterklaas inpakpapier om te downloaden

Dus ben je op zoek naar een ontwerpbureau, kijk dan zeker bij de Bonte Raaf

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.