opc_loader

Sinterklaasdecoratie voor het leukste kinderfeest van het jaar

Sinterklaasdecoratie voor het leukste kinderfeest van het jaar

Sinterklaasdecoratie voor het leukste kinderfeest van het jaar

Naast tal van leuke Sinterklaascadeautjes hebben we bij BenIkHip ook superleuke Sinterklaasdecoratie. Van de leukste raamstickers en strijkapplicaties tot een heuse aftelkalender en een prachtige zak van Sinterklaas als paperbag. Laat je verrassen door alle Sinterklaasdecoratie waarmee je deze gezellige tijd nog leuker maakt.

Van een gepersonaliseerde pieten pet tot de leukste Sint strijkapplicaties

Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland met zijn vrolijke Pieten. Hoe leuk is het dan om met de verwachtingsvolle kindjes naar de intocht te gaan, verkleed als Sint of Piet. Helemaal handig is het wanneer je een pietenpet hebt met de naam van je kindje erop. De Sint wordt natuurlijk wel wat ouder en kinderen veranderen snel in een jaar. Met een gepersonaliseerde pet of mijter wordt jouw kindje meteen herkent. Dat kan heel handig met losse strijkletters die je er in een handomdraai op strijkt.

Ook wanneer Sinterklaas op school, de sportclub of bij opa en oma komen is het erg leuk om een gepersonaliseerd shirt te dragen in het thema van Sinterklaas. We hebben tal van toffe strijkapplicaties die alleen een mooi shirt nodig hebben en een strijkijzer. Deze zijn te bestellen met de naam van het kindje of gewoon met een leuke, stoere of een beetje ondeugende tekst. We hebben zelfs een shirt met een aftelkalender.

Sinterklaas decoratie in huis 

Superleuk is het om je huis ook wat in Sintsferen te brengen. Dit kan met een aantal kleine en betaalbare items uit onze shop. Neem bijvoorbeeld de raamstickers die het goed doen op het raam of de voordeur. Zodat de Pieten weten waar de cadeautjes afgegeven mogen worden. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor binnen hebben we de porseleinen hanger met aftelkalender, de free printable en de handige stickers waarmee je bijvoorbeeld een glaasje of waxinelichtjeshouder mee kunt versieren. Ook erg leuk is de sticker Pepernoten. Deze staat erg gezellig op een weckpot die je kunt vullen met pepernoten. Ook leuk is het om samen met de kinderen de pepernoten te bakken, wij hebben een heerlijk recept op onze site.

Sinterklaasdecoratie voor een gezellig pakjesavond

Ook voor het inpakken van Sinterklaascadeautjes hebben wij veel leuks. Kleurrijke cadeauzakjes, een heerlijk assortiment cadeau labels en zelfs de zak van Sinterklaas hebben we in verschillende prints. De mooie, stevige paperbags zijn stevig en ook te personaliseren. De cadeautjes die zijn ingepakt versier je extra met bijvoorbeeld het kleine stafje van Sinterklaas en de mooie cadeaustickers. Zo maak je pakjesavond nog gezelliger.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.