opc_loader

De allerliefste broodtrommelbriefjes en de vrolijkste reminders

Blog broodtrommelbriefjes en notitieblokjes

Broodtrommelbriefjes, de allerliefste verrassingen in de broodtrommel

Onverwachte verrassingen zijn het leukst. Broodtrommelbriefjes is zo’n superleuk extraatje wanneer jouw kindje overblijft op school. De broodtrommelbriefjes van HOP – House of Products – zijn daar zeer geschikt voor. Gewoon voor zomaar, om iets liefs te zeggen, een oppeppertje, mop of een steuntje in de rug bij een toets. Het kan allemaal. En zie jij dat blije snoetje al voor je wanneer de broodtrommel wordt geopend? Zo ben je op school toch even bij ze.

De allerliefste briefjes stop je in de broodtrommel

Doordat veel scholen een continu rooster hanteren blijven veel kinderen over op school. Om het overblijven wat leuker te maken is het superleuk om af en toe een lief briefje in de broodtrommel te doen. Nu kun je kiezen voor een velletje papier van een kladblok, leuker is het notitieblok dat speciaal hiervoor ontworpen is door HOP. Dit blokje broodtrommelbriefjes zit vol met leuke quotes, grappige mopjes en lieve woorden. Zo zit er voor iedere gelegenheid wat in en er zitten ook nog 50 gelinieerde velletjes met een ster onderin bij waarop je je eigen lieve boodschap kunt zetten. Ook vind je er briefjes in met vergeet niet dat …. je op komt halen. Handig wanneer de grootouders of buren je kindje van school halen. Je kunt hier zoveel kanten mee op. Succes verzekerd!

Prachtig vormgegeven notitieblokje voor de leukste lunch op school

Het notitieblokje van House of Products is prachtig vormgegeven. Een mooie groene kaft, die ook nog eens lekker stevig is, een goudkleurige ringband en een goudkleurige opdruk. Dat geeft het geheel een eigentijds en een chic uiterlijk. In het blokje vind je 50 lieve of grappige berichtjes en 50 velletjes waarop je je eigen boodschap kunt schrijven. En die velletjes kun je natuurlijk ook bij je lief in de broodtrommel stoppen. Zo leuk wanneer je later een reactie op het briefje krijgt. Het is een moment van liefde dat je bij de lunch in de lunchbox stopt.

Niet vergeten briefjes van BenIkHip

Nog zo’n topper die het ook goed doet in lunchtrommels is het niet vergeten notitieblokje Flamingo van BenIkHip. Geïllustreerd met een vrolijk flamingo en plek genoeg voor een boodschap. Ook hier kun je van alles op kwijt voor je kinderen of voor je lief. Met zo’n leuk briefje kun je vele kanten op. Stop het in de lunchtrommel, leg het op het bureau of schooltas van je kindje of plak het op de achterdeur zodat er een  handige reminder ontstaat. Met deze lieve briefjes tover je ook zomaar een glimlach op het gezicht en het zorgt ervoor dat ze het niet vergeten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.