opc_loader

5 x allerliefste cadeautjes voor minder dan € 15

5 x allerliefste cadeautjes voor minder dan € 15

Je hebt van die tijden dat er hier en daar een cadeautje nodig is. Aan het einde van het schooljaar bijvoorbeeld om de meester of juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar, de remedial teacher van je zoon of dochter of de oppasmoeder. Zo vlak voor de zomervakantie kun je altijd wel wat extra leuke cadeautjes in huis hebben. Wij hebben voor jou 5 allerliefste cadeautjes onder de €15 op een rijtje gezet.

De leukste kleinigheidjes

Een kleinigheidje als afscheid, een hart onder de riem of als bedankje is altijd handig om achter de hand te hebben. Zoals eerder gezegd heb je van die dagen en weken dat het keer op keer iets bijzonders is op bijvoorbeeld school. Helemaal aan het einde van het jaar. De bedankjes voor de leerkrachten is zoiets. Daarvoor hebben wij vijf toffe cadeautjes voor jou uitgezocht.

  1. Kaarthouder met buisje droogbloemen en kaart             
  2. Zeepjes
  3. Schaaltje wolk
  4. Foto sleutelhanger
  5. Sonny Angel (geluksbrenger)

Met deze vijf cadeautjes in huis heb je altijd iets om weg te geven. Waar we ook rekening mee hebben gehouden is dat de cadeautjes door de brievenbus passen. Zodat je ook op afstand iemand een hart onder de riem kunt steken of even iets liefs kunt sturen.

Van droogbloemen tot echte soap

De kaarthouder met een buisje droogbloemen is helemaal hip. Het staat leuk en achterop de kaart kun je iets liefs zetten. Een mooie herinnering, gedicht of een mooie tekening. Wanneer je creatief bent kun je nog veel meer met het glazen buisje. Stop er iets in wat jou aan de ontvanger herinnert bijvoorbeeld. Of iets waar de ontvanger dol op is.

Ook superleuk zijn de zeepjes, van de vrolijke soapprise tot de buisjes met hartjes-, klavertjeszeepjes. Bij alle zeepjes is er plek om een lieve boodschap op te schrijven. De kleine zeepjes in een glazen buisje zijn bovendien ook heel handig voor onderweg. Zo heb je altijd je eigen zeepjes bij de hand voor schone handen.

In de wolken van jou

Ook heel schattig is het schaaltje in de vorm van een wolkje. Op dit schaaltje kun je bijvoorbeeld je zeepjes kwijt, maar het is ook perfect voor je sieraden of op het bureau voor de paperclips en gummetjes bijvoorbeeld. Erg leuk met dan de boodschap op het kaartje in de wolken van jou.

Je (of je kindje natuurlijk) kan ook creatief aan de slag. Denk hierbij eens aan een foto sleutelhanger. In de vorm van bijvoorbeeld een hartje. Daarin kun je aan de ene kant de foto van je kindje doen en aan de andere kant een kleine tekening van de kleine. Heel persoonlijk.

Geef een beetje geluk cadeau

Nog zo’n origineel cadeautje met een extra betekenis zijn de kleine geluksbrengers uit Japan. De Sonny Angels. Deze kleine piemelpoppetje hebben vleugeltjes op de rug en brengen de ontvanger niet alleen een grote glimlach, maar ook geluk. Het leuke aan deze popjes is dat ze jou kiezen i.p.v. dat jij er eentje uitkiest. Je kunt aangeven uit welke serie je er eentje wilt ontvangen. De popjes zijn ingepakt in ondoorzichtige folie en worden dus blind verstuurd.

Al deze toffe items shop je voor minder dan €15 en mocht je op zoek zijn naar een groen, duurzaam cadeautje denk dan eens aan de wensbonen uit de vorige blog.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.