opc_loader

Ik ga op reis en neem mee... mijn favorieten

Favoriete artikelen

Ik ga op reis en neem mee….. mijn favorieten

Nu onze vakantie naar Portugal dit jaar geannuleerd is gaan we er op uit in eigen land. We vinden het heerlijk om een of twee nachtjes een hotelletje te pakken in ons mooie kikkerlandje. Er valt nog zoveel te ontdekken in Nederland. Voor zo’n nachtje weg heb je niet veel nodig. Het inpakken voor zo’n tripje is a piece of cake, deze blog laat ik je mijn favoriete producten zien die ik graag mee neem op zo’n tripje.

Inpakken en wegwezen

Voor een of twee nachtjes weg heb je echt niet veel nodig. De Natural Bag XXL van Zebra Trends is echt een fijne en grote tas. Echt geschikt als weekendtas en dus ook voor een nachtje uit logeren. Binnenin heeft de tas een grote gevoerde ruimte en nog twee insteekvakjes, waarvan eentje kan worden afgesloten met een rits. De XXL tas wordt afgesloten met een rits, wat ook erg fijn is. Deze tas draag je in de hand of over de schouder. Een echte elegante tas! En naast een weekendtas is hij ook heel geschikt voor een dagje shoppen of een lekkere luie dag aan het strand.

Het ideale schoudertasje

Naast de grote tas neem ik altijd een schoudertasje mee voor de belangrijkste spullen. Het tasje Julia van Zebra Trends is een ideale schoudertas. Een klein en fijn tasje met meerdere mogelijkheden. Zo kun je hem als schoudertas gebruiken en wanneer je in de avond gaat uiteten haal je de schouderband eraf en heb je een clutch.

Heerlijke verzorgingsproducten voor thuis en op reis

Een van mijn favorieten voor op reis, en thuis trouwens ook, zijn de verzorgingsproducten van Happy Soaps. Ze ruiken niet alleen heerlijk, ze verzorgen ook echt. En wat nog zo’n voordeel is aan deze body- en shampoobars is, is dat ze niet vloeibaar zijn en ze heel makkelijk meegenomen kunnen worden. Ook de deodorant zit in een blikje, echt een aanrader. En ze mogen ook zo mee het vliegtuig in. En ze passen makkelijk in een van deze toffe toilet- of make up tasjes.

Alles binnen handbereik

Tegenwoordig vind ik het fijn om alles in mijn tas geordend te hebben. Daarom gebruik ik graag kleine beursjes om spulletjes in op te bergen. Handig voor de ear pods, de oplader en de powerbank. Dat scheelt weer zoeken en het is beter voor je kabels. Het geeft toch even iets meer bescherming. Bovendien is het handig wanneer je van tas wisselt. Ook zijn ze handig voor bijvoorbeeld pasjes, je hebt ze bij de hand maar nemen niet zoveel ruimte in als een grote portemonnee.

Lekker op pad

Tijdens zo’n nachtje of weekendje weg gaan wij er graag op uit. De omgeving verkennen, lekker wandelen of fietsen. Superhandig daarbij is de Dopper waterfles. Nu hebben wij verschillende soorten en kleuren, maar voor zo’n tripje ben ik echt van van de Dopper insulated. Deze houdt het water lekker lang koel of warm. Net wat je mee wilt nemen.

En ook het koeltasje ontbreekt meestal niet. Handig voor een kleine picknick, de lunch voor onderweg of datgene wat echt gekoeld mee moet. En wanneer we hem niet gebruiken is het tasje heel simpel tot klein op te vouwen. Het neemt amper plek in beslag.

Om nooit meer te vergeten

Het vakantie invulboek is iets wat ook altijd mee gaat. Of het nu een nachtje, een stedentrip of een lange vakantie is, dit invulboekje zit in de tas. Superleuk om in te vullen. Er passen meerdere vakantietripjes in. En wanneer hij vol is heb je een boekje vol mooie herinneringen waar je met veel plezier in terug kunt lezen en bladeren. Er is plek voor foto’s en andere dingen, je kunt er veel in kwijt. Ook erg leuk om iemand cadeau te doen. En last but nog least pennen. Die moeten ook altijd mee, handig en kijk eens hoe leuk deze zijn?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.