opc_loader

Breng je huis in kerstsferen met BenIkHip

Breng je huis in kerstsfeer

Gezellige kerstdecoratie bij BenIkHip

Wanneer je op zoek bent naar unieke en sfeervolle kerstdecoratie dan ben je bij BenIkHip aan het juiste adres. Onze winkel vult zich bijna dagelijks met de leukste accessoires voor de Kerst. Bovendien hebben we veel unieke kerstspullen die we speciaal voor jou hebben ontworpen. Denk hierbij aan de leukste strijkapplicaties, een kerstmuts met naam, maar ook de mooiste porseleinen hangers voor een sfeervol plaatje aan de muur. En vergeet ook niet de paperbags voor de kerstcadeautjes en een gezellige muur- of raamsticker.

Een sfeervolle kerst

December is de feestmaand en de meest sfeervolle maand van het jaar. Waar het met Sinterklaas gaat om het grote kinderfeest is Kerst de tijd voor vrienden en familie en om sfeer. Buiten is het koud en binnen is het gezellig en warm. Hoe leuk is het dan om je huis prachtig aan te kleden. Dat kan overdadig maar ook heel subtiel. Zo hebben we voor ieder wat wils. Van mooie cadeaustickers voor de prachtig ingepakte kerstpresentjes tot een echte sneeuwbol die gevuld is met een lama. En we hebben stickers om zelf een adventskalender te maken in de vorm van cadeauzakjes.  

Kerstboom met DIY kerstballen

Voor iedereen die graag zijn eigen stijl geeft aan de kerstdecoratie hebben we stickers. Deze plak je heel eenvoudig op bijvoorbeeld de kerstballen. Superleuk wanneer je een monochrome inrichting hebt. Of dol bent op een beetje goud in huis. De stickers zijn heel makkelijk te plakken op de kerstballen, maar denk ook eens aan een waxinelichthouder of bijvoorbeeld een servetring of menukaartje. Je kunt er alle kanten mee op. Uniek en helemaal in stijl.

Sonny Angel kerstengeltjes cadeauset

Te cute zijn de Sonny kerst Angels die dit jaar te bestellen zijn als cadeauset. De lieve engeltjes dragen allemaal een warme muts en trui en worden bezorgd in hun eigen kerstsok. Superlief als decoratie en perfect voor een seizoenstafel. En deze Sonny Angel zorgen altijd voor een verrassing. Ze worden namelijk blind verstuurd. Zo weet je nooit welk kerstengeltje jou komt verblijden. Jij kiest niet de Sonny Angel, de engel kiest jou. We hebben de schattige Sonny Angels in verschillende uitvoeringen dus kijk gezellig rond.

Aftellen tot kerst was nog nooit zo decoratief

Met deze porseleinen wandhanger tel je iedere dag af tot eerste kerstdag. Dat staat niet alleen heel gezellig en decoratief, het geeft de kinderen ook overzicht en rust in de toch al drukke maand. Met een krijtje of een krijtstift tel je keer op keer de dagen af. Deze mooie geglazuurde, porseleinen hanger van keramiek heeft een mooi ophangkoordje zodat je hem makkelijk op kunt hangen. Maar ook wanneer je hem neerzet met bijvoorbeeld een kaarsje is het een feestje om te zien. Ook hebben we voor de decembermaand ook andere porseleinen hangers met passende prints. Leuk voor de woon- of de kinderkamer. Kortom we hebben zo ontzettend veel decoratie die je onmiddellijk in de juiste sfeer brengen, je vindt ze in onze speciale kerstmap.

Black Friday & Cyber Monday

BenIkHip verkoopt eerlijke spullen voor een eerlijke prijs en doet dat het hele jaar door. Net als de map Sale die we het hele jaar door vullen zodat er altijd wel iets leuks met korting te shoppen valt. Bij ons hoef je dus niet te wachten tot Black Friday of Cyber Monday om de beste prijs voor de beste producten te krijgen, die krijg je bij ons iedere dag. Net als een persoonlijke note bij je mooi ingepakte bestelling en de snelle verzending. Bovendien pakken we jouw bestelling op aanvraag met veel plezier feestelijk voor je in. Zo weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.