opc_loader

Klaar voor het nieuwe schooljaar?

Klaar voor het nieuwe schooljaar?

Schooltassen, lunchboxen en drinkbekers, oftewel een nieuw schoojaar!

 

De schooldeuren openen weer voor de kinderen. Ze kunnen weer heerlijk naar de basisschool, kinderdagverblijf en de BSO. Zo aan het begin van het schooljaar is het altijd even checken of de tassen nog heel en up-to-date zijn, maar ook of er nog genoeg lunchboxen en drinkflessen zijn. Misschien gaat jouw kleintje voor het eerst naar de peuterspeelzaal of zijn ze al groter en gaan ze naar de bovenbouw. Iedere leeftijd heeft weer net een andere tas nodig net als een drinkbeker en een lunchbox.

 

Voor het eerst naar de peuterspeelzaal

 

Dan opeens is het zover, jouw kleintje mag naar de peuterspeelzaal om daar gezellig te gaan spelen met andere kindjes. Vaak zijn ze er wel aan toe om naar een pre-school te gaan. Vriendjes maken, samen knutselen en spelen. En net even anders dan op het kinderdagverblijf. Dan heb je een eigen tasje met een fruitbakje en wat te drinken nodig om mee te nemen. 

 

Dat tasje hoeft nog niet zo groot. Het mag ook net zo goed zacht en heel knuffelbaar zijn. Met dit tasje heb je je vriendje mee op je rug. En daarin gaan deze schattige snackboxen met wat vers fruit. Superhandig zijn de Drink in a box pakjes met een rietje. 

 

Groep 1 en 2 het schoolleven gaat beginnen

 

De ene kleuter kijkt er reikhalzend naar uit, de ander blijft het liefst nog even bij papa of mama thuis, maar op een dag ben je vier en kun je naar groep 1. Wanneer je naar de peuterspeelzaal in de buurt bent geweest en daar vriendjes hebt gemaakt, zul je die misschien in groep 1 weer treffen. Dat geeft al een beetje een vertrouwd gevoel. Dat maakt het binnenkomen in een nieuwe klas net iets fijner. 

 

Ook een rugtas in het thema waar je dol op bent of die je stoer of geweldig vindt geeft een extra steuntje in de rug. Zoals bijvoorbeeld deze met dieren. Heel leuk is het om dan de lunchbox, die compartimenten heeft, aan te passen aan het thema. Zoals in dit geval een tractor of een olifant. Met een stoere Dopper waterfles in bijpassende kleur kom je al helemaal hip voor de dag. 

Klaar voor een heel nieuw schooljaar

 

En dan sta je alweer klaar voor een blanco schooljaar. Naar welke groep je ook gaat, het is vaak een klein beetje spannend. Naast wie mag je zitten, hoe is deze juf of meester? De voorbereiding voor de eerste dag begint met aankleden, eten en tandenpoetsen en daarna je tas inpakken. Een lunchbox, drinkbeker en misschien mag je vanaf dit schooljaar wel een sleutel van jullie huis meenemen omdat je daar al oud genoeg voor bent.

 

Met een vrolijke rugtas in het trendy zwart-wit met een vrolijke toef roze is dit een rugtas om direct blij van te worden. Helemaal wanneer je die kan vullen met de bento box. Daarin kun je door de verschillende compartimenten van alles meenemen. Van stukjes fruit tot blokjes kaas en van een opgerolde pannenkoek tot een heerlijke boterham. Ook hier kun je er een Dopper waterfles bij uitkiezen in een bijpassende kleur. En die sleutelhanger waaraan de huissleutel (of je fietssleutel) hangt is er in heel veel vrolijke uitvoeringen. 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.